Jucarii potrivite pentru Copii

Fotolii din pluș pentru copii

Practic, fotoliul pentru copii este același lucru cu canapeaua părinților săi, privind din fiecare perspectivă pe rând. Încă un aspect: oferind celor mici un colț doar al lor, părinții își oferă lor înșiși liniștea și libertatea atât de mult căutată prin celelalte colțuri ale camerei. Este o situație de win-win.

Fotoliile de pluș și viața sub același acoperiș

Chiar dacă întreaga familie trăiește sub același acoperiș, cum se spune, indivizii care o formează au nevoie și de timp petrecut în propria companie. Nevoia de intimitate nu se rezumă doar la ușa închisă și/sau încuiată, ci și la statutul locativ și la statutul de posesor de bunuri din casă. Mie îmi place X lucru, atunci acest lucru este al meu, cu acordul vostru. Eu folosesc un fotoliu de pluș pe dimensiunea mea și reprezentând personajul meu preferat de desene animate, înseamnă că acest fotoliu este al meu și numai al meu.

Părinții chiar aveau nevoie de așa ceva, pentru ca deranjul, întreruperile, luarea sau mutarea de obiecte să se reducă substanțial. Gata cu copiii care se înghesuie în tine fix când te simțeai mai liber și mai bine, acum copilul are un fotoliu de pluș pe care să stea fix așa cum dorește și cât timp dorește – doar e al lui!

Și încă un lucru care face ca lucrurile să devină simple rău de tot: un fotoliu de pluș se poate muta din colț în colț și din cameră în cameră, așa că cel mic se poate simți… ca la el acasă… oriunde în casă.

Modele preferate de fotolii pentru copii

Deși au apărut pe lume chiar înaintea părinților de azi, Mickey Mouse și Minnie Mouse sunt în continuare vedete în lumea copiilor. Modelele roz înfățișând porcușori sau unicorni sau pe Barbie sunt preferate pe scară largă, iar ursulețul de pluș pe care te poți așeza atât de comod este, de fapt, un fotoliu de pluș model Ursuleț Teddy.

Și dacă știe de la desene de Cățelul Chase din Patrula Cățelușilor, ei bine, chiar există un fotoliu pentru copii reprezentându-l cu cinste! Leul, Broscuța, Rățușca, Girafa sau Elefantul sunt reprezentați foarte bine și cu ghidușie de aceste fotolii din pluș. Animăluțe iubite, personaje iubite, pluș moale și plăcut la atingere, și fotoliu comod pentru odihnit, lectură, studiu, joacă, poate chiar pentru mâncat – cum să nu le îndrăgească mititeii? Desigur că le vor!

Unele dintre aceste fotolii de pluș sunt extensibile, altele sunt cu activități, dar ce rămâne constant este personajul sau animăluțul reprezentat, fiindcă la aproape fiecare model există variantele acestea. Iar prețul este foarte accesibil, mai ales pentru ce reprezintă un confortabil, plăcut, colorat fotoliu din pluș pentru copii.